GETUIGENIS

Mijn vraag aan Gerrit? Help me om na een lange rij-rustperiode terug met vertrouwen in het zadel te zitten. Want dat was wel wat zoek geraakt... Rust roest, weet je wel.

Resultaat? Na enkele sessies met Gerrit ken ik mijn paard beter dan ooit tevoren! Waardoor we piekfijn op elkaar kunnen inspelen en elkaar ook écht begrijpen. Vreemde vaststelling, toch wel. Ik was immers ooit een meer dan begenadigde amazone, maar dit gevoel van in het volste vertrouwen te kunnen genieten van de tijd die ik doorbreng met mijn paard, heb ik nooit eerder mogen ervaren. Ongekend en met geen woorden te omschrijven!

 

Ook mijn echtgenoot, die nooit eerder paard reed, geniet al na enkele weken van zijn ritten in het zadel. Wederom met dank aan Gerrit. Zijn handelskenmerk? Zijn rust en kalmte, zachte en diervriendelijke hand. Wat ons betreft? Een echte aanrader voor een beter begrip tussen mens en paard!

 

Carina en Bruno, trotse eigenaars van twee warmbloedpaarden.

 

 

Toen ik na de training de foto (die je mijn dochtertje snel liet maken met mijn GSM) bekeek, dacht ik, dit moet Gerrit zien!

Voor het eerst sinds een half jaar zat ik terug op mijn temperamentvolle merrie. Wat deed dat deugd!!! Het geluk straalde zo hard van mijn gezicht, dat ik er zelf van schrok toen ik de foto zag. Eigenlijk idioot van mij, achteraf bekeken, dat ik persé zo graag wou dat jij die foto zag... Want jij stond op de eerste rij om het live te zien.

Langs deze weg mag iedereen zien hoe gelukkig ik me voelde en dit was niet het énige moment... Eindelijk communiceer ik echt met mijn paard en op dat moment ervaar ik een intense rust, voel ik vrede en diep geluk. Ik maak dan bescheiden deel uit van een groter geheel dat ik mag leiden, omdat mijn paard mij vertrouwt en: 'it feels good!'. Ik voel dat ik aan het veranderen ben, het geluk stroomt hevig door mijn bloed. En ik wacht geduldig af hoe mijn paard en ik dichter naar mekaar toe groeien. Boeken lezen, films, privé-lessen, Monty Roberts demo ...ik kon het niet op mijn eentje. Ik had echt iemand nodig aan mijn zijde om me terug veilig te laten voelen, waardoor ik terug zelfvertrouwen kreeg. Je bent iemand die onze persoonlijke weg kan zien en dan loslaat. Bedankt Gerrit.

 

Nancy Brans